Liftinvent verricht werkzaamheden en levert onderdelen voor bedrijven in de liftenbranche.

Modernisering

Lift modernisering

Zijn er twijfels over de status van een bestaande lift? Of is de lift onveilig? Dan is het waarschijnlijk tijd om de lift te vervangen óf te moderniseren. Ook voor het moderniseren van een lift bent u bij Liftinvent aan het juiste adres. Wij geven een passend advies over de juiste wijze van moderniseren die perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en de situatie ter plekke. Ook bieden wij professionele assistentie door middel van engineering ondersteund door de bijbehorende opnames, berekeningen en analyses. Indien gewenst biedt Liftinvent ook de mogelijkheid om de te vervangen liftonderdelen op maat te leveren, in- of exclusief montage. Bij modernisering worden er vaak grote componenten vervangen om zo de betrouwbaarheid, veiligheid en levensduur te verbeteren.

Ook bij het moderniseren van liften geldt dat Liftinvent telkens weer streeft naar duurzaamheid en hebben wij altijd weer het doel om efficiënt te werken. Bij het ontwikkelen van een passende oplossing maken wij gebruik van moderne software zoals 2D & 3D tekenpakketten. Hierdoor kunnen wij onze klanten de meest innovatieve en moderne oplossing bieden.

Vrijblijvend contact opnemen

Moderniseren of vernieuwen? Bij Liftinvent krijgt u altijd betrouwbaar advies.

modernisering_lift

Modernisering

Moet ik mijn lift laten moderniseren?

Normaal gesproken is een lift naar ongeveer 15 jaar toe aan modernisering. Uiteraard is het wel afhankelijk hoe intensief de lift gebruikt is. Normaal gesproken worden bij modernisering de volgende onderdelen vervangen:

  • Deuren
  • Besturing
  • Frequentieregelaar
  • Aandrijving
  • Signalering
  • Interieur

 

Is modernisering wel rendabel?

Het kan natuurlijk zijn dat er zoveel onderdelen van de lift vervangen moeten worden, dat moderniseren niet rendabel is. In dat geval is het vervangen van de lift de enige oplossing. En ook daar kan Liftinvent bij ondersteunen. Bij Liftinvent wordt gewerkt met de nieuwste technieken waarbij duurzaamheid, efficiëntie en innovatie altijd voor op staan.

Meer over lift engineering